jaaadesign

AMP Recente Berichten

amp recente berichten

Plugin om de meeste recente berichten in je AMP template weer te geven, met links naar AMP berichten (bezoeker wordt niet naar reguliere website verwezen).

Met de AMP Recente Berichten plugin kunnen bezoekers eenmaal via AMP binnengekomen ook van AMP gebruik blijven maken na het aanklikken van de recente berichten links. Geeft de mogelijkheid om de slug (endpoint) van je AMP berichten aan te geven, een titel toe te voegen en het aantal berichten te bepalen.

NIEUW IN 2.0

Als je gebruik maakt van de populaire AMP plugin (Automattic) kan je vanaf nu gebruik maken van de nieuwe opties pagina! De plugin gebruikt nu de AMP footer hook om recente berichten aan je inhoud toe te voegen en brengt een serie nieuwe functionaliteiten:

De standaard opties endpoint, titel en maximum links zijn uiteraard ook beschikbaar.

Installatie AMP Recente Berichten

Samen met de AMP plugin van Automattic:

  1. Upload en activeer de plugin
  2. Bezoek de plugin opties pagina en zet je preferenties

Via shortcode:

  1. Upload en activeer de plugin
  2. Plaats deze code in je AMP template:

AMP Recente berichten code 2
(klik om te downloaden)
 

Voor meer informatie bezoek de officiële plugin pagina.

 

AMP Recente berichten

AMP Recente berichten

AMP Recente berichten

 

NB. Als je van het Genesis Framework gebruik maakt en liever een Genesis plugin gebruikt kan je in in het WordPress AMP (Accelerated Mobile Pages) tutorial een mogelijkheid vinden om via de Display Posts Shortcode plugin hetzelfde te bereiken.

 

A WordPress wielding, cool rocking daddy in the lowlands. Web development & SEO, development and management of multisites.
Carpentry, Yoga & meditation.