jaaadesign

Het Genesis Framework

genesis framework

 

Met het Genesis Framework maak je zonder gedoe geweldige WordPress websites. Het is HTML5 klaar en biedt een groeiend aantal Microdata implementaties out of the box, het is bovendien snel, goed beveiligd en zéér gebruiksvriendelijk.

Je hebt ongetwijfeld de affiliate links in onze sidebar gezien en dit is de reden waarom ze daar zijn: ik hou ontzettend van geld verdienen! Fijne affiliate checks die elke maand binnenkomen waar ik ijs en plugins van kan kopen. Ik hou ervan, maar niet zoveel als van mijn werk of van goede artikelen schrijven over WordPress en SEO.

De dagen waar je kennis voor jezelf moest houden om je plek op de arbeidsmarkt veilig te stellen zijn voorbij: tegenwoordig gaat het allemaal om sharing, community en gezamenlijke ontwikkeling. Dus als het ons doel is om de kwaliteit van websites te verbeteren door over Gestructureerde Data te schrijven zouden we dit zo goed mogelijk moeten doen, en dat betekent in dit geval ook je attent te maken op het Genesis Framework.

Het Genesis Framework, de Dynamik Website Builder en de Genesis Extender Plugin zijn de hoekstenen van ons bedrijf, de ontwikkelaars van Studiopress en Cobalt Apps delen bovendien onze visie over kwaliteit en klantgericht werken: we raden je ten zeerste aan deze te bekijken.

Genesis Framework: maak je snel en gemakkelijk geweldige websites met WordPress
Dynamik Website Builder: stelt je in staat met gemak je eigen Genesis child themes te maken
Genesis Extender Plugin: pas elk Genesis child theme aan zonder een ontwikkelaar te zijn

Vragen? Ik beantwoord ze graag in de sectie hieronder!

About

A WordPress wielding, cool rocking daddy in the lowlands. Web development & SEO, development and management of multisites.
Carpentry, Yoga & meditation.